Berrak Turşuları
News

Berrak’tan Sıra Dışı Sevgiliye, Sıra Dışı Aşk Sepeti


Sıra dışı aşkların hediyesi de sıra dışıdır. Onun sevdiği ve sadece senin bildiğin özel bir şeydir. Ne rengârenk çiçekler, ne çikolatalar, ne tek taşlar, ne de kayış kordonlu saatler etkilemez onu.

Tıpkı Nâzım Hikmet’in gönderdiği; rengârenk çiçek, çikolata ve şekerlemelerin, hayatının en büyük aşkı Vera’yı etkilemediği gibi. Ona alınacak hediye, kitap da olamazdı. Başı romandan, hikâyeden, şiirden kalkmıyordu zaten. Şöyle, güzelinden kayış kordonlu bir saat? Yok, o da olmazdı. Aradığı sorunun cevabı, Vera’nın en yakın arkadaşından geldi; “Hıyar turşusu al Vera’ya. Bak nasıl sevinecek, nasıl sevecek seni…”
Vera’ya gönderilen kocaman, süslü çiçeklerin, çikolataların ve şekerlemelerin yerini litre turşu poşetleri alıyordu ve Nâzım turşuyla kalp çalan ilk erkek olarak tarihe geçiyordu.

Bu büyük aşktan esinlenen ve “Bazı acılar lezzetlidir, aşk gibi” diyen Berrak; bu yıl sevgiliye, alışılagelmiş hediyelerden çok daha özel bir ‘aşk paketi’ hazırladı. Sadece klişe hediyelerin değil, onun sevdiği turşunun da en güzel sevgililer günü hediyesi olabileceğinin mesajını veren Berrak; bu paketi, “Lahana, Jalapeno Biber, Kapari, Acı Biber, Biberiye ve Sarımsak” olmak üzere 6 farklı turşu ile çeşitlendirdi.